MariusKitchen

Cum ar fi să gătești la tine acasă ca într-un restaurant de 5 stele, sănătos, gustos și mai ales cu ingrediente alese? Cum ar fi ca gătitul să se transforme din obligație în plăcere?

           Dacă vrei să afli răspunsul, te invit pe blogul meu Marius Kitchen. Sunt Marius, iar bucătăria este locul în care mă regăsesc de fiecare dată. Am peste 14 ani de experiență în domeniul gastronomiei, dobândită în mai multe restaurante din România și Austria de la restaurante cu specific traditional până la restaurante de Fine-Dining. Am dorit să împart ceea ce știu cu oamenii interesați de acest domeniu, astfel că am publicat și o carte (Din Bucătăria lui Marius). Mai mult decât atât, aici pe website veți găsi rețete inedite, mâncăruri gătite în pădure (Canal Youtube) cu ingrediente naturale proaspete, precum și cele pregătite în diverse sate din România prin care am călătorit.

Ca noutate, cei care doresc pot găsi pe site condimente naturale realizate după rețetele proprii, precum și linia de produse Marius Kitchen.

            Deoarece promovez întoarcerea spre simplitate și natură în bucătărie, spre ingrediente gustoase și organice, spre combinații inedite de gusturi, am atras atenția celor interesați de o altă abordare a gătitului, astfel că am avut câteva apariții în mass-media din Austria (Ziarul Săptămânii - WOCHE), (Ziarul OBERSTEIRISCHE RUNDSCHAU ) și din România. 

Vă aștept să gătim împreună și să aducem un strop de gust și culoare în viețile noastre!