Tiramisu cu Fructe de Pădure

Tiramisu cu Fructe de Pădure (la rece)

Ingrediente

-2 gălbenușuri de ou

-100 g miere de albine

-200 g brânză fină de vaci

-300 g mascarpone

Coulis de Mure

-100g mure 

-10 g zahăr

Montare 

-150 g zmeură

-150 g coacăze negre

-100 g waffe belgiene

 

Mod  de  preparare

1.Într-un bol se pun gălbenușurile cu mierea și se bat bine până se formează o spumă. Se adaugă pe rând brânză de vaci apoi mascarpone și se omogenizează bine.

2.Într-un mojar se pregătește un coulis de mure.

3.Se așează într-un borcan cu capac. Se pun pe rând bucăți de waffe, coulis de mure, cremă de mascarpone, zmeură și coacăze negre, se repetă operația până se umple borcanul.

4.Se ornează cu coacăze negre și zmeură proaspătă.


Distribuie această postare


Lasă un comentariu