Steak Diane

Steak Diane

Ingrediente

-300g Rib Eye de vită

-200g Ciuperci brune felii

-400ml Sos brun

-3 căței de usturoi tocați mărunt

-60ml ulei de măsline

-50g ceapă albă tocată fin

-Pătrunjel verde

-50 ml vin alb

-Sare și piper

-50ml smântână de gătit

Mod de preparare

1.Se pregătește focul și se pune o tigaie cu ulei de măsline la încins .

2.Între timp se asezonează carnea de vită cu sare și piper, se pune în tigaia încinsă , se frige timp de 3 minute și se întoarce pe cealaltă parte. Se adaugă ceapa, usturoiul, ciupercile și se lasa la foc timp de 4 minute, apoi se stinge cu vin alb.

3Se continuă cu sosul brun și smântână de gătit, se lasă sa fiarbă ușor timp de 3-4 minute, apoi se finalizează cu frunze de pătrunjel verde.

 


Distribuie această postare


Lasă un comentariu