Somon si Cod en papillote la Jar

Somon si Cod en papillote la Jar

Ingrediente

-400g file de somon

-400g file de cod

-7 căței de usturoi

-2 fire de ceapă verde

-o lămâie verde + 6 frunze de lămâiță

-o lămâie galbenă + 8 bucăti roșii cherry

-100g bacon afumatSare și piper100 ml ulei de măsline

Mod de preparare

1.Se pregătește focul și se lasă până se formează jar.

2.Somonul și codul se asezonează cu sare și piper. Roșiile se spală. Usturoiul se spală, se zdrobește cu lama cuțitului și se lasă în coajă. Ceapa verde se curăță, se spală și se taie felii. Lămâile se taie sferturi iar baconul afumat se taie bucăți.

3.Se pun legumele și baconul pe o hârtie pergament,se asezonează totul cu sare și piper , apoi se așeaza somonul și codul, se stropește totul cu ulei de măsline.

4.Se adaugă frunze de lămâiță. Se împachetează și se acoperă cu folie de aluminiu, se pune în jar pentru 15-20 minute.

Pe data viitoare !! ... până atunci abonează-te la newsletterul nostru pentru a fii la curent cu tot ce se intamplă la noi pe website.

 


Distribuie această postare


Lasă un comentariu