Păstrăv în pănuși de Porumb

Păstrăv în pănuși de Porumb

Ingrediente 

-1 păstrăv proaspăt curățat (800 g)

-50 ml suc de lămâie 

-6 felii subțiri de lămâie 

-sare de mare

-2 căței de usturoi  

-piper negru grunjos

-4-5 crenguțe de cimbru 

-100 ml ulei măsline

-20 pănuși de porumb 

Mod de prepare

  1. Se pregătește focul de lemne, se așează o formă de grill la încins și se lasă să ardă până se formează jar. 
  2. Între timp se asezonează peștele cu sare și piper.
  3. Se așează păstrăvul pe pănuși de porumb, se umple peștele cu felii de lămâie, usturoi zdrobit și cimbru verde. 
  4. Se stropește cu zeamă de lămâie și cu ulei de măsline.
  5. Se imbracă cu pănuși de porumb și se leagă cu ață de gătit. 
  6. Se pune pe grătarul încins și se lasă timp de 15 minute pe fiecare parte. 
  7. Se servește imediat cu zeamă de lămâie sau mujdei de usturoi cu smântână.

Poftă Bună!

 


Distribuie această postare


Lasă un comentariu