Iahnie de Fasole cu Cârnați

Iahnie de Fasole cu Cârnați

Ingrediente 

- 600g fasole fiartă 

- 60g ceapă verde

- 100g roșii cherry cubulețe 

- 5 căței de usturoi zdrobit 

- 150g cârnați de casă afumat 

- 50 ml ulei de măsline 

- Condiment Iahnie 20g (vezi secțiunea Produse)

- 10g pătrunjel verde tocat 

- 100ml bulion de casă

Mod de Preparare 

1. Se pune o cratită la încins cu ulei de măsline. Cârnații se taie rondele apoi se pun la prăjit.

2. Apoi se adaugă roșiile, usturoiul și ceapa verde, se sotează timp de 1 minut apoi se stinge cu bulion și 200 ml apă și se lasă sa fiarbă timp de 10 minute la foc mic. 

3. Se adaugă fasolea fiartă, se condimentează cu CONDIMENT IAHNIE și se lasă sa fiarbă la foc mic timp de 15-20 minute. 

4. La final se presară pătrunjel verde tocat fin sau ceapă verde julliene.


Distribuie această postare


Lasă un comentariu

2 comentarii

  • Arată foarte bine preparatele dumneavoastră, mult succes !♥️

    • Florina
  • Foarte bine arată! Am să încerc!

    • Ștefania