Fazan la Tigaie

Fazan la tigaie

Ingrediente

-1 fazan curățat (800g)
-100ml ulei de măsline
-5 căței de usturoi
-4 crenguțe de cimbru verde
-100g mix roșii cherry
-100g untură de porc
-Sare
-Piper negru

Mod de preparare

1.Se pregătește focul.

2.Între timp se spală fazanul cu apă rece, se porționează și se asezonează cu sare și piper negru. Roșiile cherry se spală cu apă rece.

3.Se pune o tigaie cu ulei de măsline la încins, se prăjesc bucățile de carne timp de 5-6 minute pe o parte, se adaugă usturoiul puțin zdrobit și cimbrul.

4.Se întorc bucățile de carne pe cealaltă parte, se adaugă roșiile cherry,untura de porc și 100ml apă.

5.Se lasă pe foc mic timp de 10-15 minute.

Se servește cald!!!


Distribuie această postare


Lasă un comentariu