Burger cu Pește „Filet-o-Fish”

Burger cu Pește „Filet-o-Fish”

Ingrediente

-100g file de cod

-1 chiflă brioșă

-50g sos de mărar

-150g pesmet panko

-1 felie brânză cheddar

-1 litru ulei de floarea soarelui 

-100g făină

-1 ou bătut 

-sare

-piper

Mod de preparare

  1. Se pregătește focul cu lemne. 
  2. Fileul de cod se asezonează cu sare și piper, apoi se trece prin făină, ou bătut și pesmet panko.
  3. Se pune o tigaie cu ulei la încins, apoi se prăjește peștele timp de 3-4 minute la foc iute. 
  4. Se scoate pe un șervet de hartie, se pune peste o felie de brânză cheddar și se lasă timp de 1 minut să se topească brânza.
  5. Chifla de burger se taie pe jumătate și se prăjește pe jar, apoi se pune pe un blat de lemn și se ung ambele părți cu sos de mărar.
  6. Se pune fileul de pește cu brânză între chifle și servește imediat.

Poftă Bună!


Distribuie această postare


Lasă un comentariu