Șoric Umplut

Șoric Umplut

Ingrediente

-Șoric de porc 20cmx25cm

-3 căței de usturoi

-3 litri supă de legume sau oase

-50g pătrunjel verde

-1 ceapă albă

-5-6 boabe de piper

-2 foi de dafin

-Sare

Umplutura de Carne

-200g carne de porc tocată

-30g orez

-Sare,piper

-15g boia de ardei dulce

-10g pătrunjel verde tocat fin

-1 linguriță pasta de tomate

Mod de preparare

1.Se pregătește focul, între timp într-un bol se amestecă toate ingredientele pentru umplutura de carne și se lasă timp de 10 minute deoparte la marinat.

2.Se pune șoricul pe un blat de lemn și se umple cu umplutura de carne, se rulează și se leagă la capete cu ață de gătit, apoi se mai leagă din 2 in 2cm cu ață astfel încât sa nu iasă umplutura în timpul fierberii.

3.Se pune o oală la foc cu supă de legume, se pune șoricul umplut, cățeii de usturoi, pătrunjelul verde, ceapa, boabele de piper, foile de dafin și sarea. Se fierbe timp de 2-3 ore la foc mic.

4.Se servește atât cald cât și rece ca și gustare.

 

Pe data viitoare !! ... până atunci abonează-te la newsletterul nostru pentru a fii la curent cu tot ce se intamplă la noi pe website.


Distribuie această postare


Lasă un comentariu